Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de agua, para el Varoma
- 1000 g de papas cambray
- ¾ lata de cerveza, oscura
- 1 pollo, entero
- hojas de romero fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 8866 kJ / 2111 kcal
- Białko
- 67 g
- Węglowodany
- 257 g
- Tłuszcz
- 97 g
- Tłuszcz nasycony
- 17 g
- Błonnik
- 17 g
- Sód
- 17349 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmón al vapor con glaseado de soya y jengibre
30 min
Spaguetti carbonara
40 min
Tallarines fresco con hongos porcini
1 Std.
Capuchino helado de kiwi y albahaca
3 Std.
Sopa de lentejas amarillas con albóndigas y crema de solero
40 min
Café dalgona Irlandés
10 Min
Rub Mediterráneo
5 Min
Ensalada de brócoli y manzana con ternera
25 Min
Prime rib con glaseado de miel y romero
2 Std. 30 Min
Huevos estrellados al vapor
15 Min
Bagels rosas con ensalada de pollo, aguacate y verduras
1h 30min
Huevos a la cazuela
40 min