![Pollo entero a la cerveza Pollo entero a la cerveza](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DC470DE9-FCAE-4CDB-AC80-0250116CBC07/Derivates/4f5bf99e-7911-4821-a0e6-c8b8218d729f.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de agua, para el Varoma
- 1000 g de papas cambray
- ¾ lata de cerveza, oscura
- 1 pollo, entero
- hojas de romero fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 8866 kJ / 2111 kcal
- Białko
- 67 g
- Węglowodany
- 257 g
- Tłuszcz
- 97 g
- Tłuszcz nasycony
- 17 g
- Błonnik
- 17 g
- Sód
- 17349 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Camarón caramelo
1 Std.
Hojas de parra rellenas
1h 40min
Fritos de manzana (Hestan Cue™)
35 min
Pilaf de cerdo
45 Min
Coctel de chile serrano y maracuyá
10min
Mojito virgen de maracuyá
10min
Arroz rojo a la mexicana con carne de cerdo
45 Min
Ensalada de durazno, arúgula y queso azul Al Vacío TM6
1 godz. 10 min
Pitas integrales con verduras y hummus para fortalecer la piel
1 Std. 45 Min
Pollo a la cazadora (Hestan Cue™)
40 Min
Yakisoba de camarón
35 min
Lentejas con res y plátano macho
45 Min