Persillepesto med stekt rød pepper

Persillepesto med stekt rød pepper

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
460 gram

Składniki

  • parmesanost delt i biter
    50 gram
  • rød paprika, grillet, på glass drenert
    280 gram
  • persille, fersk delt i biter
    25 - 30 gram
  • cashewnøtter, rå usaltet
    80 gram
  • hvitløksfedd
    1
  • olivenolje
    30 gram
  • havsalt
    ½ teskje

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 460 gram

Sód 1666 mg
Białko 36.3 g
Kalorie 4204 kJ / 1004.8 kcal
Tłuszcz 78.8 g
Błonnik 9.2 g
Tłuszcz nasycony 18.6 g
Węglowodany 45.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie