Urządzenia i Akcesoria
Glutenfri brødsaus
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 porsjoner
Składniki
-
løk delt i fire100 g
-
laurbærblader, tørkede2
-
hvitløksfedd4
-
melk600 g
-
nelliker4
-
svarte pepperkorn5
-
smør, usaltet i terninger30 g
-
sellerirot skrelt, i terninger (1 cm)700 g
-
havsalt eller etter smak½ ts
-
hvit pepper eller etter smak2 klyper
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Sód
278 mg
Białko
5 g
Kalorie
522 kJ /
125 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Glutenfri jul
8 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Persillepesto med stekt rød pepper
Nessuna valutazione
Bønnedip med soltørket tomat
Nessuna valutazione
Kremet saus med sopp og hvitvin
Nessuna valutazione
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1h 35min
Fiskerogndip (Taramasalata)
Nessuna valutazione
Kewpie-majones
Nessuna valutazione
Obatzter (ostepålegg)
Nessuna valutazione
Ovnsbakt paté
3h
Svart tahini- og rødbethummus
Nessuna valutazione
BBQ-saus
Nessuna valutazione
Enkel urtesaus
Nessuna valutazione
Enkel kalkunsaus
Nessuna valutazione