
Urządzenia i Akcesoria
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 porsjoner
Składniki
Koriander chilisaus
-
hvitløksfedd1
-
grønn chili, fersk uten frø hvis ønsket1
-
koriander, fersk blader og stilk2 kvister
-
"extra virgin" olivenolje50 g
-
sitronsaft (ca. ½ sitron)20 g
-
spisskummen, malt etter smak1 ts
-
havsalt1 klype
Frittata
-
rødløk delt i to100 g
-
ingefær, fersk skrelt2 cm
-
"extra virgin" olivenolje1 ss
-
squash delt i biter (3-4 cm)100 g
-
søtpotet delt i biter (3-4 cm)250 g
-
egg6
-
havsalt1 ts
-
feta ost50 g
-
gresskarfrø ristet (vagfritt)20 g
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Kalorie
407 kcal /
1711 kJ
Białko
17.3 g
Tłuszcz
30.6 g
Węglowodany
15.5 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Sód
587 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Matpakke-ideer
8 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
20 min
Brak ocen
Brak ocen
5 godz.
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
55 min
Brak ocen