Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de aceite de oliva
- 150 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
- 150 g de cubos de tocino
- 1000 g de pierna de pavo, deshuesada y en trozos
- 200 g de vino blanco
- 10 g de salsa de soya
- 2 cubos de caldo
- 100 g de chorizo, desmenuzado
- agua, la necesaria
- sal, al gusto
- 600 g de arroz de grano largo
- orégano seco, para servir (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2007 kJ / 478 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 45 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Estofado de res
1h 40min
Albóndigas con puré de papa
50min
Arroz amarillo con pollo
40min
Estofado de pescado
1 Std. 10 Min
Lomo de cerdo en salsa agridulce
9h 30min
Pastel de atún con frijoles
40min
Pollo al chilindrón
50min
Garbanzos con espinacas
1 Std. 10 Min
Caldo de pasta con pescado
40min
Flan sin hornear
3 Std.
Arroz en caldo de jitomate
30min
Guarnición de papas
30min