Urządzenia i Akcesoria
Nougat-Marzipan-Eis
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 11 godz. 20 min
4 Portionen
Składniki
-
Pistazien, ungesalzen, geschält30 g
-
Zucker40 g
-
Kakao1 TL
-
Nougat in Stücken100 g
-
Marzipanrohmasse in Stücken80 g
-
Sahne300 g
-
Milch100 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
8 g
Kalorie
2495 kJ /
596 kcal
Tłuszcz
44 g
Błonnik
2.9 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 10/2017
44 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Quarkmousse mit weißer Schokolade
1 godz. 10 min
Nougat-Mandel-Parfait mit Schokoladensauce
5 godz.
Erdnuss-Toffee-Kugeln
1 godz.
Limetten-Buttermilch-Mousse
3 godz.
Mohn-Mousse mit Himbeer-Grenadine-Sauce
7 godz.
Marzipanwaffeln mit Cassisbirnen
1 godz. 20 min
Mohn-Marzipan-Creme
3 godz.
Nougatpudding
20 min
Marzipan-Pudding
2 godz. 20 min
Eierlikör-Pudding
15 min
Damencreme
5 godz. 20 min
Weiße Schoko-Creme mit Himbeersauce
50 min