Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 3 Stängel Dill, abgezupft
- 150 g gelbe Paprika, in Stücken
- 400 g Frischkäse
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Paprika rosenscharf
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 591 kJ / 141 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 0.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Paprika-Feta-Creme
10min
Brokkolisalat mit Pinienkernen
10min
Honig-Senf-Dip
10min
Frischkäse-Kräuter-Dip
10min
Paprika-Dip
50min
Schafskäse-Creme
5min
Hüttenkäse-Curry-Dip
10min
Radieschen-Dip
10min
Feta-Paprika-Dip
10min
Rucola-Tomaten-Dip
10min
Mediterraner Dip zum Grillen
15min
Paprika-Schafskäse-Dip
10min