豆腐炒什錦
TM31 TM5 TM6

豆腐炒什錦

(Brak ocen)

Składniki

  • 60 克 新鮮竹筍 ,切塊
  • 7 - 8 朵 乾香菇 ,泡水、對半切
  • 60 克 新鮮黑木耳 ,洗淨切塊,川燙備用
  • 2 大匙 橄欖油
  • 60 克 紅蘿蔔, 切絲
  • 1 塊 板豆腐 (約400克),壓乾水份,切碎
  • 10 克 豌豆莢, 切段
  • 1 大匙 黑麻油
  • ½ 茶匙 鹽
  • 1 大匙 醬油
  • ½ 茶匙 糖
  • 1 大匙 白芝麻

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
934 kJ / 223 kcal
Białko
9.965 g
Węglowodany
10.763 g
Tłuszcz
16.135 g
Błonnik
2.638 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy