Urządzenia i Akcesoria
Leftover Roast Bao Buns with Hoisin Sauce
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
12 pieces
Składniki
Hoisin Sauce
-
garlic cloves2
-
soy sauce150 g
-
smooth peanut butter150 g
-
dark brown sugar80 g
-
brown rice vinegar40 g
-
sesame oil50 g
-
Chinese five spice powder2 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
ground cayenne pepper¼ tsp
Bao Buns
-
baking powder¼ tsp
-
bicarbonate of soda¼ tsp
-
caster sugar1 pinch
-
fine sea salt½ tsp
-
strong white bread flour plus extra for dusting250 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
milk1 Tbsp
-
water1625 g
-
groundnut oil for greasing
Assembly
-
garlic clove1
-
spring onions 2 cut in 3 pieces, 3 sliced in thin batons (3 cm)5
-
sesame oil30 g
-
soy sauce20 g
-
leftover roast lamb chicken, pork or beef, cut in pieces300 - 400 g
-
spring onions sliced in thin batons (3 cm)3
-
cucumber sliced in thin batons (3 cm)½
-
fresh coriander leaves for garnishing
-
sesame seeds for garnishing
-
fresh red chilli sliced (5 mm)1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
11.9 g
Kalorie
923 kJ /
220 kcal
Tłuszcz
8.7 g
Węglowodany
22.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beer Battered Cod Bites
1 godz. 10 min
Best Beer Battered Fish
30 min
Caramelised Onion and Goat's Cheese Tartlets
1 godz.
Quick Flatbreads
20 min
Sticky Gochujang Marinade
10 min
Hoisin Honey BBQ Sauce
30 min
Fresh Pasta Dough
1 godz.
Vanilla Bean Marshmallows
2 godz. 15 min
Steamed Bao Buns, Pork Belly and Wasabi Mayo
2 godz. 50 min
Big Mac-style sauce
4 godz.
Tomato and Chilli Jam
1 godz. 15 min
Flour tortillas
1 godz. 10 min