Leftover Roast Bao Buns with Hoisin Sauce
TM6 TM5

Leftover Roast Bao Buns with Hoisin Sauce

4.1 (81 ocen)

Składniki

Hoisin Sauce

  • 2 garlic cloves
  • 150 g soy sauce
  • 150 g smooth peanut butter
  • 80 g dark brown sugar
  • 40 g brown rice vinegar
  • 50 g sesame oil
  • 2 tsp Chinese five spice powder
  • 2 pinches ground black pepper
  • ¼ tsp ground cayenne pepper

Bao Buns

  • ¼ tsp baking powder
  • ¼ tsp bicarbonate of soda
  • 1 pinch caster sugar
  • ½ tsp fine sea salt
  • 250 g strong white bread flour, plus extra for dusting
  • 2 tsp dried instant yeast
  • 1 Tbsp milk
  • 1625 g water
  • groundnut oil, for greasing

Assembly

  • 1 garlic clove
  • 5 spring onions, 2 cut in 3 pieces, 3 sliced in thin batons (3 cm)
  • 30 g sesame oil
  • 20 g soy sauce
  • 300 - 400 g leftover roast lamb, chicken, pork or beef, cut in pieces
  • 3 spring onions, sliced in thin batons (3 cm)
  • ½ cucumber, sliced in thin batons (3 cm)
  • fresh coriander leaves, for garnishing
  • sesame seeds, for garnishing
  • 1 fresh red chilli, sliced (5 mm)

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
923 kJ / 220 kcal
Białko
11.9 g
Węglowodany
22.6 g
Tłuszcz
8.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy