Urządzenia i Akcesoria
Mango Swiss Roll
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
8 slices
Składniki
-
large eggs3
-
caster sugar plus 1 Tbsp120 g
-
self-raising flour70 g
Filling
-
double cream200 g
-
Greek yoghurt80 g
-
icing sugar plus extra for dusting50 g
-
ripe mango sliced (5 mm)100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
4.4 g
Kalorie
1189 kJ /
284 kcal
Tłuszcz
15.5 g
Węglowodany
31.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Italian Easter Bread
3sa 50 dk
Bread Rolls with Condensed Milk
1sa 15 dk
Cherry Crumble Cake
1sa 45 dk
Choux Pastry
2sa
Mocha Cake
2sa 5 dk
Tropical Fruit Orange Cake
2sa 40 dk
Sultana and Cranberry Rolls
14sa 25 dk
Sticky Toffee Sponge Cake
1sa 30 dk
Fresh Fruit Tarts
7sa 5 dk
Apple Crumble Cake
1sa 10 dk
Carrot Cake
2sa 30 dk
Blueberry and White Chocolate Traybake
1sa