Pan de papa sin gluten

Pan de papa sin gluten

2.0 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
10 piezas

Składniki

  • 900 g de agua
  • 200 g de papa cortado en trozos (3 cm)
  • 150 g de leche
  • 10 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido
  • 30 g de levadura fresca
  • 1 cdita de azúcar
  • 450 g de harina sin gluten
  • 50 g de fécula de tapioca
  • 25 g de harina de quinoa
  • 1 cdita de sal
  • 20 g de aceite de oliva extra virgen más para engrasar
  • 1 cda de ajonjolí negro (opcjonalnie)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pieza

Sód 497.9 mg
Białko 3.9 g
Kalorie 1032 kJ / 246 kcal
Tłuszcz 2.9 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 0.7 g
Węglowodany 47.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...