![Rebanada de Jamaica Rebanada de Jamaica](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7b7c4a97577c21dc6a297a9c943f4658/Derivates/2135fba2bcab8c49ab9bdca0f081202bee0c1737.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 160 g de azúcar
- 50 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 5 g de flor de jamaica
- 100 g de queso crema
- 150 g de mascarpone
- 1 cditas extracto de vainilla natural
- 3 huevos
- 8 - 10 g de azúcar, avainillada
- 20 g de té de jamaica concentrado en 10 g
- 100 g de harina de trigo
- 10 g polvo para hornear
- 75 g de fécula de maíz
- 50 g de frutos rojos, mixtos, frescos
- 30 g flores comestibles
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 1416 kJ / 338 kcal
- Białko
- 5.6 g
- Węglowodany
- 34.7 g
- Tłuszcz
- 20.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.8 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 174.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chalupitas de pepino y atún
20 Min
Costa Azul
10min
Plastilina de chocolate para niños (chocolate plástico)
1h
Pastel tropical
2h 40 min
Pizza en pan chapata
50 min
Ensalada en vaso
15 min
Pasta con pollo, champiñones y ejotes
40 min
Crema de coco
17h
Agua de tuna
5 Min
Agua de alfalfa, lechuga y limón
5 Min
Cielo Tropical
10min
Pan de queso
2 Std. 30 Min