Rebanada de Jamaica

Rebanada de Jamaica

4.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 piezas

Składniki

  • 160 g de azúcar
  • 50 g de crema para batir (30-40% grasa)
  • 5 g de flor de jamaica
  • 100 g de queso crema
  • 150 g de mascarpone
  • 1 cditas extracto de vainilla natural
  • 3 huevos
  • 8 - 10 g de azúcar avainillada
  • 20 g de té de jamaica concentrado en 10 g
  • 100 g de harina de trigo
  • 10 g polvo para hornear
  • 75 g de fécula de maíz
  • 50 g de frutos rojos, mixtos, frescos
  • 30 g flores comestibles

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pieza

Sód 174.3 mg
Białko 5.6 g
Kalorie 1416 kJ / 338 kcal
Tłuszcz 20.4 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 11.8 g
Węglowodany 34.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...