Urządzenia i Akcesoria
Rebanada de Jamaica
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 piezas
Składniki
-
160 g de azúcar
-
50 g de crema para batir (30-40% grasa)
-
5 g de flor de jamaica
-
100 g de queso crema
-
150 g de mascarpone
-
1 cditas extracto de vainilla natural
-
3 huevos
-
8 - 10 g de azúcar avainillada
-
20 g de té de jamaica concentrado en 10 g
-
100 g de harina de trigo
-
10 g polvo para hornear
-
75 g de fécula de maíz
-
50 g de frutos rojos, mixtos, frescos
-
30 g flores comestibles
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pieza
Sód
174.3 mg
Białko
5.6 g
Kalorie
1416 kJ /
338 kcal
Tłuszcz
20.4 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
11.8 g
Węglowodany
34.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
El poder de las flores
5 Przepisów
Meksyk
Meksyk