Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 克 白萝卜 ,去皮,切成能放入进料口宽度
- 2 茶匙 盐 ,腌制用
- 200 克 猪肉肉糜
- 2 支 葱 ,切葱花
- 10 克 生抽
- 5 克 蚝油
- 1 小撮 盐
- 1 小撮 白胡椒粉
- 适量 油 ,煎制用
- Wartości odżywcze
- na 1 片
- Kalorie
- 602.4 kJ / 144 kcal
- Białko
- 6.4 g
- Węglowodany
- 4.7 g
- Tłuszcz
- 11.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 318.8 mg