
Urządzenia i Akcesoria
艾莉的手工玫瑰脆餅
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
12 塊
Składniki
-
玉米片200 克
-
糖150 克
-
萊姆皮1 顆
-
奶油 切塊,室溫軟化150 克
-
低筋麵粉300 克
-
蛋2 顆
-
泡打粉1 茶匙
-
葡萄乾20 克
-
冰糖粉 少許,撒粉用
Wartości odżywcze na 1 塊
Kalorie
335 kcal /
1405 kJ
Białko
4.6 g
Tłuszcz
13.8 g
Węglowodany
47.9 g
Błonnik
0.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pepe義大利廚房
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan