Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
蔬菜烤猪肉
- 50 克 帕玛森奶酪粉(Parmesan cheese) ,切约3厘米块
- 2 瓣 蒜头
- 2 枝 新鲜迷迭香
- 2 枝 新鲜百里香
- 2 枝 新鲜欧芹
- 30 克 橄榄油
- 200 克 白葡萄酒
-
1000
克 猪肩肉
lub 1000 克 嫩牛肩肉,切块 - 1 个 洋葱 ,切块
-
2
片 新鲜月桂叶
lub 2 片 干月桂叶 - 2 小撮 丁香
- 1200 克 水
- 600 克 胡萝卜 ,切约4厘米块
- 650 克 土豆 ,切约4厘米块
- 150 克 红甜椒 ,切成条(1厘米)
- 1 茶匙 盐
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
意式蔬菜通心粉汤
- 60 克 洋葱 ,切块
- 120 克 京葱 ,切段
- 40 克 橄榄油
- 400 克 综合蔬菜 ,如西葫芦、芹菜杆、西红柿,切约3厘米块
- 900 克 水
- 120 克 罐装白色鹰嘴豆
- 80 克 干意大利面,汤用 ,短型
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1752 kJ / 418.7 kcal
- Białko
- 20.5 g
- Węglowodany
- 30.5 g
- Tłuszcz
- 22.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.7 g
- Błonnik
- 5.5 g
- Sód
- 448.3 mg