慢煮红菜头
TM6

慢煮红菜头

5.0 (1 ocena)

Składniki

红菜头去皮

  • 800 克 红菜头 ,根据需要一切二或切块(5厘米大小)
  • 600 克 水

慢煮红菜头

  • 1000 克 水 (不要超过最大刻度线2.2L)
  • ½ 茶匙 盐 ,依个人口味调整

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
268 kJ / 63.8 kcal
Białko
2.5 g
Węglowodany
11.2 g
Tłuszcz
0.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Błonnik
4.7 g
Sód
628.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy