Salada de abacate e atum com cebola fermentada - TM6

Salada de abacate e atum com cebola fermentada - TM6

3.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 72 godz. 30 min
4 dose

Składniki

Cebola fermentada
  • cebola roxa cortada em metades
    300 g
  • água
    500 g
  • sal
    10 g
Salada de atum com abacate
  • pepino cortado em metades no sentido do comprimento
    1
  • atum em lata, em óleo ou salmoura, escorrida
    250 g
  • vinagre
    3 c. sopa de
  • azeite
    3 c. sopa de
  • abacate cortado em cubos (2-3 cm aprox.)
    1
  • semente de girassol
    2 c. sopa de
  • agrião
    3 c. sopa de
  • manjericão só as folhas
    3 pés de
  • hortelã só as folhas
    3 pés de
    3 pés de salsa, só as folhas
  • sal
    ½ c. chá de
  • pimenta preta
    ½ c. chá de

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 325.6 kcal / 1362.4 kJ
Białko 20.6 g
Tłuszcz 23.5 g
Węglowodany 9.5 g
Błonnik 4.8 g
Tłuszcz nasycony 3.5 g
Sód 1534.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...