Urządzenia i Akcesoria
Kapr vařený v páře
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 porce
Składniki
-
1000 gramů kapra, s kůží nebo bez kůže
-
1 ½ čajové lžičky mletého zázvoru
-
½ čajové lžičky kmínu, mletého
-
1 čajová lžička čerstvého kopru nebo sušeného
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
1100 gramů vody
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
45.2 g
Kalorie
1328 kJ /
317 kcal
Tłuszcz
12.1 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Štědrý den
11 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Kapr ve vinné páře
45 min
Celerové pyré s blaťáckým zlatem
50 min
Hrášková kaše
13 min
Pstruh na páře a květákové pyré
1 godz. 10 min
Rybí kuličky v křenové omáčce
45 min
Ryba s bramborami a rajčatovou omáčkou
50 min
Pstruzi na páře s bulgurem, baby karotkou a balzamikovou omáčkou
50 min
Gulášové koření
5 min
Treska v páře s petrželovou krustou, novými bramborami a cuketou
40 min
Králičí filet se slaninou a kuskusem z brokolice
1 godz.
Kapr na modro
55 min
Lyonský salám
12 godz.