梅干菜滷筍丁
TM6 TM5 TM31

梅干菜滷筍丁

(Brak ocen)

Składniki

  • 50 克 梅干菜乾 ,(梅乾菜重量為泡水前重量),泡水,擠乾,切碎
  • 8 克 乾香菇 ,(香菇重量為泡水前重量),泡水,切丁
  • 15 克 油
  • 3 克 薑 ,切絲
  • 160 克 竹筍 ,切丁
  • 30 克 醬油
  • 15 克 冰糖
  • 1 小撮 白胡椒粉
  • 1 小撮 五香粉

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
201 kJ / 48 kcal
Białko
1.5 g
Węglowodany
5.7 g
Tłuszcz
2.7 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Błonnik
1.1 g
Sód
277.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy