Urządzenia i Akcesoria
Chili-Cheese-Dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
430 Gramm
Składniki
-
Cheddar in Stücken150 g
-
Butter weich25 g
-
Mehl25 g
-
Milch150 g
-
rote Paprika in kleinen Stücken40 g
-
Jalapeño Chili40 g
-
Salz½ TL
-
Paprika edelsüß1 TL
-
Pfeffer2 TL
-
Paprika de la Vera (opcjonalnie)1 - 2 Prisen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 Gramm
Sód
521 mg
Białko
12 g
Kalorie
1090 kJ /
260 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Knoblauch-Käse-Creme zum Dippen und Überbacken
10 min
Knoblauchbutter
5 min
Dattel-Speck-Dip
30 min
Cremiger Feta-Dip
5 min
Pico de Gallo
5 min
Aïoli
5 min
Chili-Öl nach Szechuan-Art
1 godz. 25 min
Confierter Knoblauch
1 godz.
Lotus® Keks-Aufstrich
10 min
Cheese Fries
45 min
Chili con Chorizo
30 min
Knoblauch-Parmesan-Orzotto
30 min