Chili-Cheese-Dip
TM6

Chili-Cheese-Dip

4.2 (15 ocen)

Składniki

  • 150 g Cheddar, in Stücken
  • 25 g Butter, weich
  • 25 g Mehl
  • 40 g Paprika, in kleinen Stücken
  • 40 g Jalapeño Chili
  • 150 g Milch
  • ½ TL Salz
  • 1 TL Paprika edelsüß
  • 1 - 2 Prisen Paprika de la Vera
  • 2 TL Pfeffer

Wartości odżywcze
na 100 Gramm
Kalorie
1090 kJ / 260 kcal
Białko
12 g
Węglowodany
14 g
Tłuszcz
19 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Błonnik
4.2 g
Sód
521 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy