Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Galletas trituradas
- 200 g de soletas
Salsa de frutos rojos
-
250
g de fresas
lub 250 g de fresas congeladas -
250
g de frambuesas
lub 250 g de frambuesas congeladas - 30 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido
- 100 g de azúcar
- 200 g de chamapagne
- 1 ½ cditas agar-agar
Crema
- 50 g de azúcar
- 300 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 300 g de mascarpone
Montaje
-
200
g frambuesas, para adornar
lub 200 g de cereza en almíbar, para adornar - 20 g de hojas de menta frescas, para adornar
- Wartości odżywcze
- na 1 vaso
- Kalorie
- 1010.3 kJ / 241.5 kcal
- Białko
- 3.3 g
- Węglowodany
- 22.6 g
- Tłuszcz
- 14.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.3 g
- Błonnik
- 2.2 g
- Sód
- 95.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarta de maracuyá
1 Std. 15 Min
Torito Veracruzano de cacahuate
5 min
Tarta de maracuyá
4h
Fruit cake
4h
Caldo de camarón
25 Min
Lomo de cerdo en salsa de calabaza
1h 30min
Crema de elote y estragón
1h
Leche con malvaviscos
10p
Crepas Suzette
1 Std. 15 Min
Tamales de chocolate
1 Std. 10 Min
Mixiotes de carnero
13 Std. 30 Min
Atole de Nutella
15 min