Urządzenia i Akcesoria
Cappuccino czekoladowe
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
2 porcje
Składniki
-
25 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao pokrojonej na kawałki
-
500 g mleka
-
1 ½ łyżki kawy rozpuszczalnej, typu espresso
-
1 ½ łyżeczki cukru
-
15 g likieru jajecznego15 g likieru migdałowego, np. amaretto (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
131.2 mg
Białko
9.5 g
Kalorie
1017.5 kJ /
243.2 kcal
Tłuszcz
13.9 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
8.4 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DRUGIE ŚNIADANIA CZ. II
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Karmelowe macchiato
30 min
Kawa parzona
20 min
Kawa mielona piernikowa
10 min
Czekoladowa kawa mrożona
10 min
Waniliowa kawa mrożona
5 min
Mleczna pianka do kawy
5 min
Kawa o smaku orzechów laskowych
10 min
Latte piernikowe
50 min
Kawa cynamonowo-waniliowa
50 min
Gorąca czekolada z kawą zbożową
10 min
Kubusiowy sok domowy
30 min
Kawa latte
10 min