
Urządzenia i Akcesoria
Steamed Scallion Rolls
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 3 godz.
9 pieces
Składniki
Scallions Oil
-
scallions cut into pieces, divided6
-
garlic clove1
-
vegetable oil plus extra to grease60 g
Dough
-
water140 g
-
dried yeast1 tsp
-
sugar1 tsp
-
all-purpose flour plus extra to dust225 g
-
salt1 tsp
Shaping
-
sesame seeds, white plus extra to sprinkle, to taste1 pinch
-
salt to taste
-
water570 g
-
Shaoxing rice wine1 tsp
-
Sichuan peppercorn oil½ tsp
-
sesame oil¼ tsp
-
sugar¼ tsp
Wartości odżywcze na 1 piece
Kalorie
159 kcal /
665.4 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
7.4 g
Węglowodany
20.5 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
263.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Steam it Up in a Cup
8 Przepisów
Kanada
Kanada