Urządzenia i Akcesoria
Flammkuchen-Brezeln
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
8 Stück
Składniki
-
Laugenbrezeln TK8
-
200 g Emmentaler, in StückenGruyère Käse in Stücken200 g
-
Zwiebel halbiert40 g
-
Crème fraîche200 g
-
Eier2
-
Katenschinkenwürfel80 g
-
Schnittlauch in feinen Röllchen10 g
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer2 Prisen
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Sód
1625 mg
Białko
21 g
Kalorie
2191 kJ /
524 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
71 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 4/2024
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Gegrillte Feta-Spitzpaprika
25 min
Tartine For’Bon (Überbackenes Baguette)
25 min
Baguette Hawaii
30 min
Paprika-Käse-Salat
40 min
Maultaschen-Auflauf
45 min
Ofen-Gnocchi („Flache Backform Ben“)
35 min
Veggie-Cheeseburger-Rolle
45 min
Tortellini mit Spinat-Tomatensauce
35 min
Tomaten-Sahne-Hähnchen mit Rösti-Ecken
1 godz. 25 min
Ofenschnitzel mit Champignon-Porree-Sauce
1 godz.
Schnelle Gemüse-Brötchen
30 min
Pizza Big-Mac-Style
1 godz. 30 min