Urządzenia i Akcesoria
Chicken Enchiladas
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
panela cheese (Mexican fresh cheese) cut into pieces200 g
-
green tomatillos halved640 g
-
white onion60 g
-
garlic clove1
-
chipotle chillies, canned in adobo sauce30 g
-
salt1 tsp
-
450 g chicken tenderloinchicken breast fillets, skinless and boneless, cut lengthwise450 g
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
vegetable oil to fry
-
corn tortillas12
-
sour cream, any type to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
768.7 mg
Białko
31.4 g
Kalorie
2267.1 kJ /
541.9 kcal
Tłuszcz
6.7 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
92.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Texas Road Trip
12 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 min
Steamed Corn with Chipotle Mayonnaise and Cilantro Salsa
45 min
Shredded Beef in Brown Ale
10 godz. 20 min
5 Ingredient BBQ Pulled Chicken
15 min
Lemon Pasta
35 min
Cuban Sandwich
17 godz.
Cilantro Lime Sauce
10 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min