Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 克 小红葱 ,去皮
- 20 克 红指天椒
- 3 支 新鲜香茅 ,只取白色部分,切块
- 1 茶匙 峇拉煎
- 50 克 椰子油
- 10 片 疯柑叶 ,切丝
- 3 粒 青柠 ,只取汁
- 1 茶匙 糖
- 1 茶匙 盐
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 707 kJ / 169 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 595 mg