Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 顆 蛋 ,蛋白和蛋黃分開
- 250 克 奶油乳酪
- 80 克 油
- 50 克 甜菊糖提取物粉末
- 120 克 牛奶
- 40 克 檸檬汁
- 100 克 玉米粉
- 2000 克 滾水 (95-100°C)
- Wartości odżywcze
- na 1 塊
- Kalorie
- 844.4 kJ / 201.8 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 12.3 g
- Tłuszcz
- 16.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.5 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 122.3 mg