
Urządzenia i Akcesoria
無麩質南瓜堅果派
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
16 人份
Składniki
-
生杏仁果50 克
-
糖110 克
-
無麩質麵粉200 克
-
泡打粉½ 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
肉桂粉1 茶匙
-
黃檸檬 ,只取皮屑1
-
蛋1 顆
-
鮮奶油 (脂肪含量約48%)170 克
-
無鹽奶油 ,冷藏,切丁(約1 公分)125 克
-
水400 克
-
南瓜 ,切塊 (約0.5 - 1 公分)400 克
-
蛋1
-
玉米粉1 大匙
-
二砂糖100 克
-
天然香草精1 茶匙
-
乾薑粉½ 茶匙
-
丁香粉2 小撮
-
豆蔻粉2 小撮
-
白巧克力 (opcjonalnie) ,融化30 克
-
綜合整粒堅果 (opcjonalnie) ,焦糖化30 克
-
鮮奶油 (opcjonalnie) ,打發30 克
Wartości odżywcze na 16 人份
Kalorie
3979.3 kcal /
16649.2 kJ
Białko
59.6 g
Tłuszcz
242 g
Węglowodany
434.6 g
Błonnik
34 g
Tłuszcz nasycony
123.6 g
Sód
2208.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

無麩質料理生活
7 Przepisów
Tajwan
Tajwan