無麩質南瓜堅果派

無麩質南瓜堅果派

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
16 人份

Składniki

  • 生杏仁果
    50 克
  • 110 克
  • 無麩質麵粉
    200 克
  • 泡打粉
    ½ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 肉桂粉
    1 茶匙
  • 黃檸檬 ,只取皮屑
    1
  • 1 顆
  • 鮮奶油 (脂肪含量約48%)
    170 克
  • 無鹽奶油 ,冷藏,切丁(約1 公分)
    125 克
  • 400 克
  • 南瓜 ,切塊 (約0.5 - 1 公分)
    400 克
  • 1
  • 玉米粉
    1 大匙
  • 二砂糖
    100 克
  • 天然香草精
    1 茶匙
  • 乾薑粉
    ½ 茶匙
  • 丁香粉
    2 小撮
  • 豆蔻粉
    2 小撮
  • 白巧克力 (opcjonalnie) ,融化
    30 克
  • 綜合整粒堅果 (opcjonalnie) ,焦糖化
    30 克
  • 鮮奶油 (opcjonalnie) ,打發
    30 克

Wartości odżywcze na 16 人份

Kalorie 3979.3 kcal / 16649.2 kJ
Białko 59.6 g
Tłuszcz 242 g
Węglowodany 434.6 g
Błonnik 34 g
Tłuszcz nasycony 123.6 g
Sód 2208.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...