Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 360 g de agua
- 20 g de levadura prensada fresca
- 550 g harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
- copos de avena para rebozar
- romero seco desmenuzado para rebozar
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 2860 kJ / 683 kcal
- Białko
- 24.7 g
- Węglowodany
- 135.7 g
- Tłuszcz
- 3.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.4 g
- Błonnik
- 6.2 g
- Sód
- 787 mg
Alternatywne przepisy
Pan de agua
3h
Pan de trigo, centeno y maíz
3h
Bollitos para la cena
1h 40min
Tarta fría de espárragos y guisantes
5h 15min
Pan blanco
3 godz. 10 min
Brioche rápido
1h 50 min
Bizcocho de vainilla
1 godz.
Corona de almendra
35 min
Panecillos de comino
30 min
Chapata con masa madre
17h
Pan plegado de ajo y hierbas
1h 40min
Muslos de pollo a la cerveza
1 Std. 30 Min