Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 360 g de agua
- 20 g de levadura prensada fresca
- 550 g harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
- copos de avena para rebozar
- romero seco desmenuzado para rebozar
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 2860 kJ / 683 kcal
- Białko
- 24.7 g
- Węglowodany
- 135.7 g
- Tłuszcz
- 3.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.4 g
- Błonnik
- 6.2 g
- Sód
- 787 mg
Alternatywne przepisy
Pan de agua
3 Std.
Palitos de queso y orégano
2h
Pan blanco
3 Std. 10 Min
Masa de pan básica
1 Std.
Panecillos de agua
2h
Pan de molde con masa madre
16u. 45min
Panecillos alemanes de trigo y centeno
12 Std. 30 Min
Panecillos de espelta
16 Std. 30 Min
Pan al vapor
2 Std. 25 Min
Brioche rápido
1 Std. 50 Min
Pan de Viena con frutos secos
45min
Pan de Viena con chorizo
45min