![Magdalenas de leche condensada Magdalenas de leche condensada](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/dbc93b567cae3a6c360acdbc993ed3b9/Derivates/14821722146043d5ec7615e2c471e37e0bd2899c.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de leche condensada La Lechera®
- 3 huevos
- 75 g de aceite de girasol
- 60 g de harina de repostería
- 1 cucharada rasa de levadura química en polvo (½ sobre)
- 1 - 2 cucharadas de azúcar
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 630.3 kJ / 150.6 kcal
- Białko
- 3.2 g
- Węglowodany
- 14.9 g
- Tłuszcz
- 8.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.1 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 129.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pastelitos de galleta, crema y chocolate
3 Std.
Bizcocho de aceite de oliva
40 Min
Bizcocho de manzana y canela
1h 15min
Bizcochitos de limón
50min
Bizcocho de leche condensada
1 Std.
Bizcocho con dulce de membrillo
40 Min
Bizcocho de vainilla
1 Std.
Bizcocho de leche condensada y naranja con semillas de amapola
1 Std.
Palitos de queso con pipas de calabaza
1 godz. 30 min
Bundt cake salado de patata y beicon
2h
Gratinado de patata
1h 10min
Cake de yogur y chocolate
1 godz. 30 min