Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de leche condensada La Lechera®
- 3 huevos
- 75 g de aceite de girasol
- 60 g de harina de repostería
- 1 cucharada rasa de levadura química en polvo (½ sobre)
- 1 - 2 cucharadas de azúcar
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 630.3 kJ / 150.6 kcal
- Białko
- 3.2 g
- Węglowodany
- 14.9 g
- Tłuszcz
- 8.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.1 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 129.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bizcocho de vainilla
1h
Bizcocho de leche condensada y naranja con semillas de amapola
1h
Caracolas de hojaldre
40 min
Bizcocho con dulce de membrillo
40 min
Trenza de leche
2h 30 min
Brioche relleno de jamón y queso
45 min
Cake de yogur y chocolate
1h 30min
Cheesecake brûlée
1h
Bizcocho de plátano con costra crocante
1h
Bizcocho de leche condensada
1h
Brownie con nueces
1h 30min
Bizcocho de manzana y canela
1h 15 min