Epla- og döðlukaka (sykurlaus)

Epla- og döðlukaka (sykurlaus)

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
8 sneiðar

Składniki

  • smjörlíki líka til að smyrja
    150 g
  • möndlur, án hýðis
    80 g
  • döðlur, steinlausar
    150 g
  • epli afhýdd, kjarnhreinsuð og skorin í bita
    300 g
  • glútenfrítt hveiti
    80 g
  • lyftiduft (glútenfrítt)
    1 tsk
  • kanill
    1 tsk
  • múskat, malað
    ¼ tsk
  • egg, meðalstærð
    3
  • sýrður rjómi til að bera fram með

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 sneið

Białko 6.1 g
Kalorie 1432 kJ / 342 kcal
Tłuszcz 24 g
Węglowodany 25.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie