Wersje kompatybilne
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g hazelnoten
- 150 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), zacht, plus extra voor het invetten
- 150 g bruine suiker
- 1 ei
- 2 snuifjes zout
- 1 tl sinaasappelzeste, biologisch, geraspt
- 1 tl gemalen kaneel
- ½ tl gemalen kruidnagel
- 270 g glutenvrij witte bloem
- 400 g frambozenconfituur
- poedersuiker om te bestrooien
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 4858.6 kJ / 1161.2 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 160.4 g
- Tłuszcz
- 56.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 21.4 g
- Błonnik
- 12.1 g
- Sód
- 137.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hummus
5 min
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Brak ocen
Vegan jus
40 Min
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Brak ocen
Vegetarische hamburger
45 Min
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Brak ocen
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Brak ocen
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Brak ocen
Aardbei-lavendel zephyrs
Brak ocen
Kleine carnaval beignets
Brak ocen
Crème anglaise
15 min
Koken van parelspeltgraan
Brak ocen