Wersje kompatybilne
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g hazelnoten
- 150 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), zacht, plus extra voor het invetten
- 150 g bruine suiker
- 1 ei
- 2 snuifjes zout
- 1 tl sinaasappelzeste, biologisch, geraspt
- 1 tl gemalen kaneel
- ½ tl gemalen kruidnagel
- 270 g glutenvrij witte bloem
- 400 g frambozenconfituur
- poedersuiker om te bestrooien
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 4858.6 kJ / 1161.2 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 160.4 g
- Tłuszcz
- 56.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 21.4 g
- Błonnik
- 12.1 g
- Sód
- 137.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Linzencurry en gestoomde pompoen
1h 15min
Vegan red velvet cupcakes
4h
Glutenvrije gevulde pepers
Brak ocen
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Brak ocen
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Brak ocen
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Brak ocen
Graubünden gerstsoep
Brak ocen
Crème anglaise
15min
Vegan kruimeldeeg
Brak ocen
Eendenlever
33h
Vegan mayonaise
Brak ocen
Bananen-druivenpudding zonder toegevoegde suikers
1h