Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g zongedroogde tomaten, in stukjes
- 100 g Cheddar kaas, in stukken
- 120 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), in stukken
- 30 g zonnebloemolie
- 20 g honing
- 20 g suiker
- 1 ei
- 220 g melk
- 120 g glutenvrij witte bloem
- 120 g maïszetmeel
- ½ tl bicarbonaat van sodium
- 1 tl bakpoeder
- ½ tl zout
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 959.8 kJ / 229.4 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 19.9 g
- Tłuszcz
- 15.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.7 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 254 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Brak ocen
Vegan pudding
15 Min
Boter plank met spinaziepesto
10 Min
Matzeballen
Brak ocen
Italiaanse brunch
1h 30min
Oriëntaalse brunch
Brak ocen
Vegan Caesar saladedressing
Brak ocen
Vegan challah brood
2h 30min
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Brak ocen
Kurkuma schillen
Brak ocen
Skelethoofden
5 Std.
Koken van speltgraan
Brak ocen