Urządzenia i Akcesoria
Maïsbrood en cheddar muffins
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
12 stuks
Składniki
-
zongedroogde tomaten in stukjes20 g
-
Cheddar kaas in stukken100 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken120 g
-
zonnebloemolie30 g
-
honing20 g
-
suiker20 g
-
ei1
-
melk220 g
-
glutenvrij witte bloem120 g
-
maïszetmeel120 g
-
bicarbonaat van sodium½ tl
-
bakpoeder1 tl
-
zout½ tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stuk
Sód
254 mg
Białko
5.3 g
Kalorie
959.8 kJ /
229.4 kcal
Tłuszcz
15.2 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
7.7 g
Węglowodany
19.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Glutenvrij bakken
12 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Brak ocen
Pizza met fruit en yoghurt
Brak ocen
Chocolade babka
3 godz.
Tarwe-, noten- en zuivelvrije mueslirepen
1 godz. 45 min
Popeye's power bowl met bramen
Brak ocen
350 g sjalot kleuren
Brak ocen
Lolly's
40 min
Vegan red velvet cupcakes
4 godz.
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Brak ocen
Pizza Diavola
Brak ocen
Tropische mousse zonder toegevoegde suikers
10 min
Pistache Crème Brûlée
Brak ocen