Stout Beer Ice Cream Float

Stout Beer Ice Cream Float

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 godz. 45 min
6 portions

Składniki

  • stout beer chilled, divided
    1700 - 2155 g
  • sugar
    200 g
  • egg yolks from large eggs
    6
  • heavy cream 30%-40% M.F.
    340 g
  • whole milk
    225 g
  • inverted sugar syrup (see Tip)
    45 g
  • vanilla extract, natural
    2 tsp
  • salt
    ¼ tsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 120 mg
Białko 4.6 g
Kalorie 1741.9 kJ / 416.3 kcal
Tłuszcz 19.5 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 11.1 g
Węglowodany 40.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...