Urządzenia i Akcesoria
Stout Beer Ice Cream Float
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 godz. 45 min
6 portions
Składniki
-
stout beer chilled, divided1700 - 2155 g
-
sugar200 g
-
egg yolks from large eggs6
-
heavy cream 30%-40% M.F.340 g
-
whole milk225 g
-
inverted sugar syrup (see Tip)45 g
-
vanilla extract, natural2 tsp
-
salt¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
120 mg
Białko
4.6 g
Kalorie
1741.9 kJ /
416.3 kcal
Tłuszcz
19.5 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
11.1 g
Węglowodany
40.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Better with Beer
10 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Crusted Pâté (Spain)
10 godz.
Gluten-free, Vegan Lentil Wraps
Brak ocen
Salted Caramel and Chocolate Brownie Cake
2 godz. 40 min
Fruit Ice Cream
5 min
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Brak ocen
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
Brak ocen
Cheesy Beer Sauce
30 min
Onion Skin Broth
1 godz. 5 min
Dumplings with chocolate centres and cherry sauce
1 godz. 30 min
Fish stew with cassava flour (Muzongué com musseque)
Brak ocen
Chicken parcels with vegetable stuffing and potatoes
55 min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min