Urządzenia i Akcesoria
Stout Beer Ice Cream Float
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 godz. 45 min
6 portions
Składniki
-
stout beer chilled, divided1700 - 2155 g
-
sugar200 g
-
egg yolks from large eggs6
-
heavy cream 30%-40% M.F.340 g
-
whole milk225 g
-
inverted sugar syrup (see Tip)45 g
-
vanilla extract, natural2 tsp
-
salt¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
120 mg
Białko
4.6 g
Kalorie
1741.9 kJ /
416.3 kcal
Tłuszcz
19.5 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
11.1 g
Węglowodany
40.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Better with Beer
10 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Laing
1 godz. 50 min
Chocolate Ice Cream Bon bon
Brak ocen
Pear twists on chocolate custard
Brak ocen
Avocado Tomatillo Salsa
10 min
No Added Sugar Fig Jam
20 min
Lemon Mousse with Basil Slush
25 godz.
Miniroscón de Reyes (Spanish King’s Cakes)
3 godz.
Frozen Negroni
3 godz. 15 min
Creamy Tomato Soup; Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1 godz. 40 min
Mexican chicken soup
40 min
Baingan Bhurta (Aubergine Bhurta)
30 min
Chai Tea
15 min