Egg Salad Sandwiches

Egg Salad Sandwiches

4.8 6 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 pieces

Składniki

  • water (to the 1L fill level)
  • eggs
    4
  • mayonnaise to taste (see Tips)
    40 g
  • Dijon mustard
    1 tsp
  • sea salt
    1 - 2 pinches
  • ground black pepper
    2 pinches
  • bread of choice
    6 slices
  • cress or alfalfa sprouts
    15 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 piece

Sód 271.8 mg
Białko 7.2 g
Kalorie 720.5 kJ / 172.2 kcal
Tłuszcz 9.3 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 1.9 g
Węglowodany 14.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...