Urządzenia i Akcesoria
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 porties
Składniki
-
rode pepers, vers gehalveerd, zaadjes verwijderd1 - 2
-
knoflookteentje1
-
water400 g
-
suiker50 g
-
witte wijnazijn20 g
-
zout½ tl
-
eieren2
-
courgettes in de lengte gehalveerd en uitgehold (ongeveer 150 g per stuk)2
-
verse koriander gehakt½ bos
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
342.2 mg
Białko
5 g
Kalorie
510.6 kJ /
122.1 kcal
Tłuszcz
3.3 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
20.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gebakken Matcha-Havermoutpap
Brak ocen
Cider-Kipstoofpot
Brak ocen
Ossenstaart Shepherd's Pie
Brak ocen
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Brak ocen
Sloppy Gold Rush Burgers
Brak ocen
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Brak ocen
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Brak ocen
Crème pâtissière
15 min
Aardappelen met Varkensribbetjes
Brak ocen
Kurkuma schillen
Brak ocen
Lactose- en eivrije cookies met chocolade
20 min
Zeevruchtennat met champagne
Brak ocen