Wersje kompatybilne
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 - 2 rode pepers, vers, gehalveerd, zaadjes verwijderd
- 1 knoflookteentje
- 400 g water
- 50 g suiker
- 20 g witte wijnazijn
- ½ tl zout
- 2 eieren
- 2 courgettes, in de lengte gehalveerd en uitgehold (ongeveer 150 g per stuk)
- ½ bos verse koriander, gehakt
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 510.6 kJ / 122.1 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 20.1 g
- Tłuszcz
- 3.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.8 g
- Błonnik
- 3.4 g
- Sód
- 342.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Brak ocen
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Brak ocen
Mochi's met sesamvulling
50min
Oost-Europese brunch
Brak ocen
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Brak ocen
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Brak ocen
Drie kaas pides
1 godz. 40 min
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1 godz. 15 min
Pavlova-toren met gemengde bessen
Brak ocen
Pierogi met vlees
1h
Levercake
Brak ocen
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Brak ocen