Wersje kompatybilne
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 - 2 rode pepers, vers, gehalveerd, zaadjes verwijderd
- 1 knoflookteentje
- 400 g water
- 50 g suiker
- 20 g witte wijnazijn
- ½ tl zout
- 2 eieren
- 2 courgettes, in de lengte gehalveerd en uitgehold (ongeveer 150 g per stuk)
- ½ bos verse koriander, gehakt
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 510.6 kJ / 122.1 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 20.1 g
- Tłuszcz
- 3.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.8 g
- Błonnik
- 3.4 g
- Sód
- 342.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hummus
5 min
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Brak ocen
Zeevruchtenrijst
Brak ocen
Vegetarische hamburger
45 min
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 min
Thaise nachos
Brak ocen
Sushi tacos
Brak ocen
Oost-Europese brunch
Brak ocen
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Brak ocen
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
Brak ocen
Alpenmacaroni
45 min
Granaatappel Mojito
10min