Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
腌制
- 1000 克 牛肩肉 ,整片或两整片
- 1 瓣 蒜头
- 5 克 欧芹叶
- 50 克 黄油
- 1 小撮 干辣椒片
- 30 克 生抽
- 2 - 3 克 孜然粉 ,1茶匙
- 20 克 红糖
- 15 克 法国第戎芥末酱
- 1 - 2 克 黑胡椒粉 ,约½茶匙
烧烤
- 8 - 10 片(薄片) 奶酪 ,见要诀
- 黄芥末 ,装饰用
- 8 - 10 片(薄片) 白三明治面包,切片的
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1094.5 kJ / 261.6 kcal
- Białko
- 27.4 g
- Węglowodany
- 3.3 g
- Tłuszcz
- 14.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 341.5 mg