Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 克 胡萝卜 ,切块
- 300 克 京葱 ,切块
- 200 克 芜菁 ,切块
- 100 克 土豆 ,去皮切块 (2 厘米)
- 800 克 水
- 2 茶匙 盐
- 2 小撮 胡椒粉
-
200
克 新鲜嫩菠菜
lub 200 克 新鲜菠菜叶 ,粗切 - 40 克 黄油 ,切块
- 100 克 番茄 ,切丁
- 8 颗 蛋液 ,冷藏的 (见要诀)
- 盐 ,多备一些,依个人口味调整
- 胡椒粉 ,多备一些,依个人口味调整
- 400 克 白面包 烤过,切条
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1169 kJ / 279 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 5.6 g