Urządzenia i Akcesoria
Portekiz Ekmeği (Pão de água)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
1 adet
Składniki
-
su420 g
-
taze maya ufalanmış20 g
-
un serpmek için ekstra un715 g
-
tuz2 ¾ tk
-
tereyağı kalıbı yağlamak için
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 adet
Sód
6443.3 mg
Białko
81.7 g
Kalorie
11161.2 kJ /
2667.6 kcal
Tłuszcz
8.7 g
Błonnik
24.7 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
553.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Taze Otlu Tereyağlı Ekmek
45 min
Patates ve Kefirli Ekmek
1 godz. 50 min
Köy Ekmeği
2 godz.
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5 godz.
Sütlü Minik Ekmekler
1 godz. 45 min
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1 godz. 35 min
Tencerede Pratik Ekmek
2 godz. 20 min
Zeytinyağlı Ekmek
2 godz. 10 min
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1 godz. 20 min
Cevizli Pratik Ekmek
45 min
Yoğurtlu Ekmek
3 godz.
Sütlü Yuvarlak Sandviç Ekmeği
2 godz.