
Urządzenia i Akcesoria
柳橙蛋糕
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
8 人份
Składniki
-
奶油,有鹽或無鹽 ,抹油用
-
柳橙 ,薄皮,1顆帶皮切4等份,2顆榨汁3 顆
-
糖180 克
-
油100 克
-
蛋4 顆
-
低筋麵粉 ,多備一些灑粉用300 克
-
泡打粉2 茶匙
-
冰糖粉 (opcjonalnie)
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
412.6 kcal /
1726.3 kJ
Białko
6.8 g
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
63.5 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Sód
122.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

慶祝蛋糕TIY
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan