Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 奶油,有鹽或無鹽 ,抹油用
- 3 顆 柳橙 ,薄皮,1顆帶皮切4等份,2顆榨汁
- 180 克 糖
- 100 克 油
- 4 顆 蛋
- 300 克 低筋麵粉 ,多備一些灑粉用
- 2 茶匙 泡打粉
- 冰糖粉 (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1726.3 kJ / 412.6 kcal
- Białko
- 6.8 g
- Węglowodany
- 63.5 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.7 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 122.5 mg