Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 瓣 蒜头
-
200
克 洋葱, 切块
lub 200 克 红葱头 - 8 朵 干香菇, 水发后沥干
- 100 克 油
- 500 克 猪肉肉糜
- 20 克 姜, 切末
- 30 克 料酒
- 30 克 生抽
- 30 克 老抽
- 10 克 蚝油
- 15 克 糖
- 1 小撮 胡椒粉
- Wartości odżywcze
- na 1 一份食谱
- Kalorie
- 11831 kJ / 2827 kcal
- Białko
- 87.5 g
- Węglowodany
- 94.6 g
- Tłuszcz
- 240.7 g
- Błonnik
- 4.3 g