
Urządzenia i Akcesoria
Sanduíche de frango com maionese de beterraba
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 porções
Składniki
-
peito de frango, sem pele, sem osso em pedaços de aprox. 4cm400 g
-
sal1 c. chá de
-
páprica doce em pó½ c. chá de
-
pimenta do reino em pó moída2 pitadas de
-
vinagre de maçã3 c. chá de
-
água1000 g
-
óleo de girassol250 g
-
ovo1
-
beterraba cozida70 g
-
baguetes médias4
-
folha de alface6
-
cenoura ralada100 g
Wartości odżywcze na 1 porção
Kalorie
1526.2 kcal /
6385.6 kJ
Białko
57.1 g
Tłuszcz
73.6 g
Węglowodany
160.3 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
10.6 g
Sód
2491.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Verão
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy