Urządzenia i Akcesoria
Fettuccine Alfredo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 portions
Składniki
-
pecorino romano in pieces, plus extra to garnish3 oz
-
water40 oz
-
extra virgin olive oil divided, to taste2 ½ - 3 tsp
-
salt plus 1 pinch to season, to taste (see Tip)¼ tsp
-
dried fettuccine pasta6 oz
-
unsalted butter in pieces2 ½ oz
-
heavy whipping cream2 ½ oz
-
chopped parsley to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1522.1 mg
Białko
25.7 g
Kalorie
3645.8 kJ /
871.4 kcal
Tłuszcz
56.3 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
34.2 g
Węglowodany
66.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
One Pot Pastas
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Pizza Dough
1h
Noodle Kugel
55min
Beef Ragout with Macaroni
30min
Chicken Enchiladas
40min
Chicken Tetrazzini
40min
Picadillo (Texas Hash)
40min
Shrimp Scampi
40min
Waffles
25min
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30min
Macaroni and Cheese
35min
Pancakes and Waffles
40min