Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pandișpan
- 150 g unt nesărat, moale, plus pentru uns
- 150 g zahăr extrafin
- 100 g marmeladă de portocale de Sevilla, tăiată gros
- 150 g făină cu agent de creștere
- 3 ouă mijlocii (53-63 g)
- 1 portocală, tăiată felii (3 mm)
Glazura
- 50 g marmeladă de portocale de Sevilla
- 40 g zeamă de portocală
- Wartości odżywcze
- na 1 felie
- Kalorie
- 1035 kJ / 247 kcal
- Białko
- 2.9 g
- Węglowodany
- 32.2 g
- Tłuszcz
- 11.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rulouri cu scorțișoară și dovleac
3sa 40 dk
Panna Cotta cu piersici și sirop de cimbru
6h 15min
Pielmieni
1h 10min
Hummus din sfeclă
15 dk
Chifle Iepurași cu lămâie
2 godz. 40 min
Pere Sous-vide, cu sos de scorțișoară
Brak ocen
Salată de sfeclă cu vinegretă cu portocale roșii
35 min
Bundt spiralat
Brak ocen
Plăcintă de miel cu lămâie
Brak ocen
Rote Grutze (budincă de fructe de pădure)
2 Std. 20 Min
Macarons cu căpșune
Brak ocen
Cocktail caipiroska cu căpșune
10 dk