Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 克 猪肋排 ,切大块,汆水洗净
- 10 克 姜 ,切片
- 30 克 料酒
- 500 克 白萝卜 ,切块
- 1000 克 水
- 2 茶匙 盐
- 2 支 葱 ,切段,装饰用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 602 kJ / 144 kcal
- Białko
- 12.6 g
- Węglowodany
- 2.6 g
- Tłuszcz
- 9.3 g
- Błonnik
- 1 g