Urządzenia i Akcesoria
Cremă de portocale de Sevilla
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
530 g
Składniki
-
zahăr180 g
-
portocală doar coji subțiri1
-
ouă mari (63-73 g)3
-
unt nesărat tăiat cuburi125 g
-
zeamă de portocală (de la aprox. 3-4 portocale)100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 530 g
Białko
22 g
Kalorie
8322 kJ /
1989 kcal
Tłuszcz
121.3 g
Węglowodany
202.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spaghete integrale cu sos de avocado și 'parmezan' vegan
Brak ocen
Salată de pere, brânză albastră și alune de pădure
Brak ocen
Tort cu dovleac, cremă de unt și sirop de arțar
1 godz. 30 min
Tort Simnel
Brak ocen
Gem de prune
55 min
Tort de orez cu pastă dulce de fasole azuki
8 godz. 30 min
Tort de ciocolată la aburi, cu frișcă
1 godz. 10 min
Rulouri cu scorțișoară gătite la aburi
50 min
Tort negresă cu caramel sărat
2 godz. 40 min
Acadele cu căpșune
Brak ocen
Coleslaw
10 min
Pavlova cu fructe de pădure
5 godz. 30 min