Macarons cu căpșune și apă de trandafiri

Macarons cu căpșune și apă de trandafiri

4.0 1 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
30 bucăți

Składniki

Macarons
  • migdale decojite
    90 g
  • căpșune liofilizate
    10 g
  • fistic fără coajă, crud, nesărat
    20 g
  • zahăr pudră
    220 g
  • albușuri temperatura camerei (vezi recomandări)
    100 g
  • bitartrat de potasiu
    ¼ linguriță
  • zahăr extrafin
    25 g
  • colorant alimentar natural gel (Roșu - vezi recomandări)
    ¼ linguriță
  • apă de trandafiri
    1 linguriță
Ganache de căpșune și apă de trandafiri
  • căpșune liofilizate
    10 g
  • ciocolată albă ruptă în bucăți
    150 g
  • frișcă lichidă, 35% grăsime
    140 g
  • zahăr pudră
    30 g
  • apă de trandafiri
    1 linguriță

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 bucată

Sód 11.4 mg
Białko 1.6 g
Kalorie 431.9 kJ / 102.8 kcal
Tłuszcz 5.4 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 2.3 g
Węglowodany 12.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...