Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Marináda
- 3 stroužky česneku
- 1 čajová lžička mleté uzené sladké papriky
- 5 kuliček černého pepře
- 1 čajová lžička soli
- 4 snítky petrželové natě
- 100 gramů sherry octa nebo medového octa
- 50 gramů vody
Jehněčí kotletky
- 800 gramů jehněčích kotlet
- 100 gramů hladké mouky
- 70 gramů olivového oleje
- 150 - 200 gramů pražené kukuřice
- 150 - 200 gramů smetany ke šlehání, 30 % až 40 % tuku
- Wartości odżywcze
- na 4 porce
- Kalorie
- 18543.1 kJ / 4431.9 kcal
- Białko
- 132.6 g
- Węglowodany
- 103.5 g
- Tłuszcz
- 383.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 154.5 g
- Błonnik
- 6.2 g
- Sód
- 2839.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coq au vin (kuře na červeném víně)
2 Std.
Vaječný likér z domácího salka
2 Std. 20 Min
Kuřecí vývar plný kolagenu
12 Std. 10 Min
Nadýchané placky s kuřecími hamburgery
45 min
Cuketové lasagne s mletým masem
50 min
Bolognese classico
5h
Grilovaná ryba a mořské plody s pepřovo-mandlovou omáčkou a bazalkovo-jogurtovým dipem
Brak ocen
Dýňovo-cibulová galette se salátem Coleslaw
55 min
Ananasové carpaccio s jahodovým sorbetem
20min
Sous-vide roastbeef
94 Std. 45 Min
Špaldová kaše s mrkví a zázvorem
Brak ocen
Hamburger s trhaným vepřovým masem s BBQ omáčkou z Jižní Karoliny
5hod. 15min