Urządzenia i Akcesoria
Anghinare în ulei
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
500 g
Składniki
-
oțet de vin750 g
-
vin alb, sec250 g
-
sare1 lingură
-
inimi de anghinare, proaspete (aprox. 50 g fiecare)10 - 12
-
căței de usturoi1 - 2
-
2 foi de dafin, uscatefoi de dafin proaspete2
-
pătrunjel uscat3 prize
-
rozmarin uscat, mărunțit1 priză
-
piper negru boabe10
-
ulei de măsline extravirgin plus 1-2 linguri pentru a acoperi inimile de anghinare dacă este nevoie80 g
-
apă
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 50 grame
Sód
745.3 mg
Białko
2 g
Kalorie
614 kJ /
147 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tortellini cu supă de carne
Brak ocen
Mini brioșe cu parmezan, carne de vită la aburi, legume și sos
Brak ocen
Lichior de coacăze negre
1 godz. 5 min
Sirop de zmeură
Brak ocen
Saleuri cu bacon și ceapă
1 godz. 20 min
Pudră de ciuperci
Brak ocen
Muștar dulce de caise
Brak ocen
Zuppa di pesce
40 min
Paella valenciana
Brak ocen
Caracatiță "à Lagareiro"
1 godz. 30 min
Meniu: Supă cu broccoli și gorgonzola, Somon cu legume și sos de mărar
Brak ocen
Supă japoneză cu ramen noodle
1 godz. 40 min