Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g di ribes nero
- 350 g di zucchero grezzo di canna
- 10 g di zucchero vanigliato
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 250 g di vino rosso
- 600 g di Vodka (40% di alcol)
- Wartości odżywcze
- na 1 bottiglia
- Kalorie
- 1799.9 kJ / 430.2 kcal
- Białko
- 1.7 g
- Węglowodany
- 52.8 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 4.4 g
- Sód
- 14.3 mg
Alternatywne przepisy
Budino al cioccolato bianco
2h 20min
Torta gelato ai frutti di bosco
11h 30min
Cioccolatini ripieni al burro di arachidi
1h 30min
Panna cotta al pistacchio e salsa al cioccolato bianco
4h 20 min
Panna cotta
6h 30 min
Budino al cioccolato
6h 15min
Spongata
25h 35min
Fatayer con formaggio e menta
1h
Torta Sacher bianca
2h 15 min
Cheesecake alle fragole (senza glutine)
4h 30min
Budino alla vaniglia
3 Std. 25 Min
Panna cotta al caffè
4h 20 min